[smartslider3 slider=”2″]
#1 merk op het gebied van kalenderklokken

#1 merk op het gebied van kalenderklokken

Al meer dan 10.000 klanten gingen je voor

Ontwikkeld met professionals in de zorg

Ontwikkeld met professionals in de zorg

Samen met verpleegkundigen, mantelzorgers en gebruikers

Altijd in contact met je dierbaren

Altijd in contact met je dierbaren

Blijf in contact met beeldbellen

BBrain Family G2

BBrain Family G2

De slimme klok voor senioren die geen moment willen missen

 • Spreekt de tijd, berichten en agendapunten uit
 • Ontvang foto’s van familie en vrienden
 • Interactie met de klok mogelijk
 • Ontvang berichten en geplande afspraken
 • Beeldbellen
 • Kan worden omgezet naar D2
Bekijk de BBrain Family G2
BBrain Family D2

BBrain Family D2

Prikkelvrij, speciaal voor mensen met dementie

 • Geen interactieve kalenderklok
 • Spreekt de datum, tijd en het dagdeel uit
 • Volledig gericht op rust en structuur
 • De klok en tekst zijn extra groot
 • Geschikt voor mensen met dementie
Bekijk de BBrain Family D2

Waarom is de BBrain uniek?Met een BBrain Family kalenderklok help je je dierbaren, bijvoorbeeld je vader of je moeder, op afstand en betrek je hem of haar bij je dagelijkse leven. Een ideale oplossing als het niet lukt om er fysiek te zijn. Via deze slimme interactieve kalenderklokken kun je beeldbellen, stuur je berichten en foto’s, beheer je afspraken in de agenda en geef je reminders over bijvoorbeeld medicijninname of etenstijden.
Zo geef je aandacht, structuur en plezier, ook al ben je er niet fysiek.

Een veilig systeem

Een veilig systeem

De BBrain kalenderklok heeft een veilig, gesloten systeem, waardoor het voor de gebruiker niet mogelijk is om uit de software te gaan en te gaan dwalen door de klok. Hiermee voorkom je dat de gebruiker voor verrassingen of onbekende situaties komt te staan.

Een duidelijke spraakfunctie

Een duidelijke spraakfunctie

De klok beschikt over een uitspreekfunctie, voor de tijd, voor agendapunten en voor berichten. Heeft de gebruiker een melding gemist? Dan wordt deze opnieuw uitgesproken door op de melding te klikken. Door te klikken op de klokweergave worden dag, datum en tijd uitgesproken.

Instellingen op maat

Instellingen op maat

Als bepaalde functies niet meer gewenst zijn, dan schakel je deze eenvoudig uit. Zo groeit de kalenderklok mee met de gebruiker, precies op maat.

Slechtzienden functie

Slechtzienden functie

In het ontwerp van de kalenderklok hebben we rekening gehouden met slechtziende gebruikers. Weergaves zijn extra groot en met veel contrast.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Er verschijnen regelmatig software-updates om de klok goed te laten presteren. Deze worden automatisch naar de klok gestuurd en ’s nachts geïnstalleerd, zodat de gebruiker er niets van merkt.

Stuur altijd en overal foto’s, afspraken
en berichten naar de klok en blijf in contact met beeldbellen


BBrain Dashboard & App

Met de BBrain app beheer je eenvoudig de BBrain Family kalender- en dementieklokken. Via de app beheer je functionaliteiten als beeldbellen, agenda-deling en -beheer, het sturen van berichten en foto’s en het instellen van alarmen en reminders. Je kunt de app op desktop installeren en ook op tablet en telefoon. Je mag zo veel beheerders koppelen als je wil.

 • Eenvoudige installatie op computer, tablet of telefoon
 • Onbeperkt aantal beheerders koppelen
 • Zeer gebruiksvriendelijk
 • Geschikt voor iOS & Android

Wat vinden BBrain gebruikers?

comment

Mijn moeder begint dingen te vergeten en op deze manier heeft ze een geheugensteuntje wanneer iets gedaan moet worden bijv medicijnen in nemen. Omdat ik wat ver van mijn moeder woon is het ook erg leuk om de dingen die er bij ons gebeuren oo de foto te zetten en zo neemt ze toch een beetje deel aan ons leven. Mijn moeder geeft steeds aan dat dit een wonder ding is, ze heeft helemaal geen verstand van computers.

Mevr. JB

via bol.com
comment

Klok met veel mogelijkheden om wat structuur te brengen in het dagelijkse leven van iemand met dementie. Alle informatie wordt ook uitgesproken (prettig voor slechtzienden) een analoge en digitale klok, sommige functies zijn naar wens uit te zetten. Verbeteringen: de tijd zelf instellen ipv kiezen uit een megalijst met tijdstippen, berichten en agenda-items koppelen aan dagen of dagdelen, analoge klok met bredere wijzers, informatie met grotere letter

Dhr. Dedal

via bol.com
comment

Gekocht voor m’n moeder die er heel veel plezier mee heeft. Vooral de fotomomenten die ze nu mee krijgt en vroeger niet vind ze heel leuk. De agendafunctie gebruiken we ook voor verjaardagen, medicijnen en afspraken met de thuiszorg.

Dat je op de app kunt zien welke afspraken er in de kalender staan is voor ons van grote meerwaarde.

Mevr. A. Biesmans

via bol.com