Hoe zorg ik dat de klok de nieuwste software heeft

mei 17, 2019

Wanneer er nieuwe updates zijn worden die op afstand op de klok geïnstalleerd. Als de klok verbinding heeft met de WIFI haalt deze automatisch de nieuwe sofware op, zodat de klok gaat updaten. Doet de klok dit niet dan is het mogelijk om op een andere manier te checken of er updates zijn. Aan de zijkant van de BBrain zit een ontgrendelknop (volumeknop). Als u deze ingedrukt houdt en twee keer tegelijkertijd op de klok op het scherm drukt dan komt u in het menu terecht. Links ziet u dan de optie overige instellingen staan. Bij toestel bijwerken staat er de optie "controleer op updates". De Bbrain gaat dan zelf zoeken en geeft aan of de laatste versie op de klok staat of dat er een nieuwe update is.