Kan de klok zonder stroom

mei 17, 2019

De klok kan ongeveer 2 uur zonder stroom. Als de klok leeg raakt dan begint het scherm te flikken en moet deze worden ingestoken. Mocht het zijn dat de klok uitvalt dan zal deze tijd nodig hebben om opnieuw op te starten. De klok moet ingestoken worden en handmatig weer worden aangezet door middel van de aan/uit knop aan de zijkant van de klok. Deze zal zich dan opnieuw opstarten. Alle instelling worden behouden als de klok is uit geweest.