Kun je de instellingen op de klok aanpassen

mei 17, 2019

Er zijn een aantal instellingen die gewijzigd kunnen worden op de Bbrain. Aan de zijkant van de BBrain zit een ontgrendelknop (volumeknop). Als u deze ingedrukt houdt en twee keer tegelijkertijd op de klok op het scherm drukt dan komt u in het menu terecht. Hier kunt u de volgende instellingen wijzigen in de BBrain:

Klokweergave:

• Het is mogelijk om in te stellen of u de klok alleen digitaal of analoog wilt zien. Als de klok wordt geleverd wordt er standaard de digitale en analoge tijd weergegeven.
  • Het thema is te veranderen. Dit kan op standaard skin gezet worden, of op dementie (zwart met witte tekst) of hoog contrast (achtergrond blauw, tijd en klok in het zwart met gele letters/cijfers)

Beeldscherm:

• De helderheid
  • Tijd van het dimmen (de klok wordt bij dimmen niet zwart maar het beeld zal minder scherp zijn).

Datum, tijd en taal

Horen:

• Volume, hoe hard alles wordt uitgesproken
  • Spraaksnelheid
  • Stille modus. Als deze staat ingesteld zal de klok geen geluid maken tussen de opgegeven tijd

Overige instellingen:

• Wifi Instellingen

Video overzicht alle instellingen BBrain

In deze video worden alle instellingen van de BBrain uitgelegd;