Verdwijnt automatisch de melding op de klok

Rob
mei 17, 2019

Bij de BBrain Family G2 klok verschijnt een rode balk in beeld zodra u een bericht ontvangt. De gebruiker drukt hierop en het bericht wordt uitgesproken. Het scherm wordt doorgestuurd naar de berichten of de foto's. Wilt u weer terugkeren naar de klok klik dan op het logo van de klok. Wanneer de verwant een agendapunt heeft ingepland kan deze zelf bepalen hoelang de afspraak in het scherm vertoond blijft worden. Dit kan tot maximaal 10 uur. Bij de D2 kan er via de app ingesteld worden hoelang de activiteiten op de klok moeten blijven staan. De gebruiker hoeft zelf niets te doen om de activiteiten te laten verdwijnen.