“Mijn moeder voelt zich een stuk
zekerder met de BBrain”

“Mijn moeder voelt zich een stuk
zekerder met de BBrain”

BBrain Family D2

De BBrain Family D2 is een unieke dementieklok ontwikkeld in samenwerking met gebruikers en professionals uit de dementiezorg. De klok biedt niet alleen meer dagelijkse structuur en overzicht, maar is ook vanaf afstand beheerbaar door familieleden, vrienden en zorgverleners. Lees verder en ontdek alle mogelijkheden van deze kalenderklok.

199.00

  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • #1 merk op het gebied van kalenderklokken
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld
    volgende dag in huis!
Dagelijkse planning en structuur

Dagelijkse planning en structuur

Contact en verbinding

Contact en verbinding
d.m.v beeldbellen

Ondersteuning bij afgenomen tijdsbesef

Ondersteuning bij afgenomen tijdsbesef

Het vergroten van de zelfredzaamheid

Het vergroten van de zelfredzaamheid

Het verminderen van de eenzaamheid

Het verminderen van de eenzaamheid

Dementie

Speciaal voor senioren met dementie

Structuur is belangrijk voor iemand met dementie. Oriëntatie in tijd geeft rust en houvast. De BBrain Family dementieklok geeft de gebruiker grip doordat de klok duidelijk de weekdag, de datum, de tijd en het dagdeel weergeeft en uitspreekt. De klok is op afstand beheerbaar door familieleden, vrienden en zorgverleners. Via de app noteer en beheer je afspraken in de agenda of stuur je herinneringen over bijvoorbeeld medicijninname. Ook kan men video oproepen ontvangen van familie of zorgverlener. Zo brengt de kalenderklok structuur in het leven van mensen met dementie.

Keuzehulp: wat past het beste bij uw situatie?

1: Kies uw klok

BBrain Family G2

BBrain Family G2

Dé slimme klok voor senioren die niets willen missen.

BBrain Family D2

BBrain Family D2

Hét hulpmiddel voor mensen met dementie.

2: Na aankoop klok, kies uw abonnement

Basic

Basic

– Agenda beheren
– Foto’s sturen
– Berichten sturen

Connect

Connect

– Agenda beheren
– Foto’s sturen
– Berichten sturen
– 150 min beeldbellen

Premium

Premium

– Agenda beheren
– Foto’s sturen
– Berichten sturen
– 500 min beeldbellen

Premium Plus

Premium Plus

– Agenda beheren
– Foto’s sturen
– Berichten sturen
– 1000 min beeldbellen

3: Download de app

Download de app

Download de app

Met de gratis BBrain-app beheer je eenvoudig functies als beeldbellen, agendabeheer, het sturen van berichten en foto’s en het instellen van alarmen en reminders. Je kunt de app op desktop installeren en ook op tablet en telefoon.

moment delen met de BBrain
DAGELIJKSE
STRUCTUUR
ZONDER
PRIKKELS

Mobiel

DAGELIJKSE STRUCTUUR ZONDER PRIKKELS
GENIET VAN
DE MOOIE
MOMENTEN

Mobiel

GENIET VAN DE MOOIE MOMENTEN
persoonlijk met beeldbellen

BBrain app:

Stuur je foto’s, afspraken en berichten naar de klok

Met de gratis BBrain-app beheert u eenvoudig functies als beeldbellen, agendabeheer, het sturen van berichten en foto’s en het instellen van alarmen en reminders. U kunt de app op de desktop, tablet en mobiele telefoon installeren. U mag zo veel beheerders koppelen als u wilt aan de klok.

telefoon app voor BBrain

BBrain Family D2 in beeld

  • Gratis verzending
  • 14 dagen bedenktijd
  • #1 merk op het gebied van kalenderklokken
  • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld volgende dag in huis!

199.00

Veelgestelde vragen

De G2 is de interactieve kalenderklok die door de gebruiker zelf te gebruiken is (in combinatie met familie of mantelzorgers via de app). Bij de G2 is het mogelijk om losse foto’s naar de klok te sturen, net zoals losse agendapunten en berichten. De BBrain spreekt direct uit wanneer er een melding binnenkomt. Er verschijnt een rode balk met het bericht. Wanneer de gebruiker de rode balk wilt laten verdwijnen dient er op de melding te geklikt te worden. De berichten e.d. blijven wel op de klok staan. Deze kunnen alleen geheel verwijdert worden door de verwanten. Bij agendapunten kunnen verwanten zelf de tijd bepalen hoelang een afspraak in het scherm dient te staan. Dit kan tot maximaal 10 uur. De G2 kalenderklok heeft diverse thema’s, zo kunt u van het interactieve thema overstappen naar het passieve thema waardoor de klok een langere gebruikersduur kent.

De D2 is een passieve klok en wordt uitsluitend beheerd door mantelzorgers (klok is bedoeld voor dementeren. De D2 is dan ook de dementie versie). Bij deze klok werken we uitsluitend met activiteiten. De beheerder kan bij een activiteit wel een foto toevoegen om het bericht visueel te maken. De beheerder geeft tevens aan hoelang de activiteit op het scherm moet getoond worden. Op zowel de D2 als de G2 is beeldbellen mogelijk.

Het is mogelijk om tussen beide klokken te switchen. Dit kunt u doen door naar het instellingen menu te gaan en klokweergave de variant te wijzigen. Echter als je wisselt tussen de G en D mode, worden de activiteiten niet meer getoond. In de G modus worden berichten, foto’s en agenda-afspraken getoond. In de D modus enkel activiteiten. Als je van G naar D wisselt, worden de agenda afspraken en foto’s etc. ook niet meer getoond. Als je terug wisselt komen ze wel terug.
Om gebruik te kunnen maken van de functies op de klok, het versturen van berichten, foto’s, agendapunten, is het nodig om wifi te hebben. Anders komen de berichten niet aan op de klok. Het is niet mogelijk om de agendapunten al op de klok te zetten op een locatie waar wel wifi is, als de klok op een andere locatie komt te staan zonder Wifi. De klok zal de agendapunten dan niet kunnen ophalen uit het geheugen omdat er geen wifi is. De klok is zonder wifi te gebruiken, maar dan zal dit alleen als klok functioneren. Het is dan wel nog mogelijk dat de klok de datum en tijd uitspreekt.
Indien u niet beschikt over een WIFI verbinding op uw locatie, kunt u middels een simkaart verbinding maken. Wanneer u een internetabonnement heeft afgesloten bij een telefoonprovider en de simkaart thuis heeft ontvangen, bevestigt u de simkaart in uw BBrain. Laat de BBrain opnieuw opstarten, na het opstarten verschijnt er automatisch in beeld dat u de pincode van de simkaart kunt ingeven. Zodra de pincode is ingegeven beschikt de BBrain over internetverbinding. Let wel op bij de meeste providers dient u eerst de simkaart via de website van de provider te activeren voordat deze werkt.

Dat is geen probleem. Op onze supportpagina kunt u, naast installatievideo’s, de handleiding downloaden en eventueel uitprinten.

Klik hier om naar de supportpagina te gaan.

U kunt ons altijd bellen of e-mailen. Ons BBrain team helpt u graag.

Van maandag t/m vrijdag kunt u tussen 8:30 en 17:30 direct telefonisch contact met ons opnemen via: 088 0080 130

Neemt u liever per e-mail contact op, of is onze klantenservice gesloten? Mail dan direct naar: [email protected]

Andere veelgestelde vragen kunt u hier vinden.