Retourneren of omruilen

Op deze pagina vindt u alles met betrekking tot onze bedenktijd, gratis retourneren en hoe u een product retour stuurt of kunt omruilen.

Handig om te weten

Bij BBrain heeft u altijd 30 dagen bedenktijd en kunt u gratis retourneren. Zodoende heeft u alle tijd om het product op uw gemak uit te proberen. Is het toch niet helemaal wat u zocht? Retourneer het dan zonder bijkomende kosten en wij maken alles voor u in orde!

Uw aankoop retourneren

Bent u niet tevreden het product of is er iets anders aan de hand? Dan helpen wij u graag verder met het retour sturen of omruilen van uw aankoop.

Op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 kunt u direct telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via 088 0080 130. Een van onze medewerkers helpt u dan direct verder bij het retour sturen of omruilen van uw aankoop.

Buiten deze tijden vragen wij u om een e-mail te sturen naar info@bbrain.eu. U krijgt altijd binnen 1 werkdag een antwoord op uw mail. Wordt u liever even opgebeld naar aanleiding van uw mail? Dat is geen probleem, vermeld dan even u contactgegevens in de desbetreffende mail.