Wil jij werken voor een award winning, jong en innovatief bedrijf op het snijvlak van technologie en zorg? Krijg jij energie van de dynamiek van een start-up? Ben je graag in contact met klanten en weet je het klantbelang altijd centraal te stellen? Dan ben jij misschien wel de Klantenservicemedewerker die wij zoeken. Op korte termijn zoekt BBrain een:

Klantenservicemedewerker
standplaats Maastricht
(32 uur per week)

Functieomschrijving

Van betekenis zijn voor onze klanten. Dat is wat BBrain drijft. Als klantenservicemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze (potentiële) klanten. Dankzij jou ervaren zij een perfecte klantbeleving. Je staat continu telefonisch en via e-mail in contact met onze klanten en geeft advies, behandelt vragen of verwerkt bestellingen. Je bent er niet vies van om je handen uit de mouwen te steken en je collega’s te helpen waar nodig.

Wat breng je mee?

Met jouw klantgerichte instelling vind je het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Geïnteresseerd luisteren naar de klant of je collega en daarop passende acties uitzetten; daar word jij blij van. Je blinkt uit in jouw oplossingsgerichtheid en bent niet zomaar uit het veld te slaan. Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en verantwoordelijke en veerkrachtige houding ben je een fijne collega en een begripvolle medewerker naar onze klanten.

 

Wij vinden het belangrijk om onze producten en diensten continu te optimaliseren. Jij speelt hierin een belangrijke rol. Door jouw proactieve houding signaleer en verzamel je feedback en belevingen van onze klanten. Deze communiceer je naar je collega’s van het ontwikkelteam.

Taken

  • Telefonisch en per e-mail klantvragen beantwoorden en indien nodig overleggen met de juiste collega. Je informeert en adviseert klanten over onze producten en diensten;
  • verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van het verkoop- en leveringsproces;
  • verantwoordelijk voor tijdige en accurate order- en retourverwerking;

Wat we vragen

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau en 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
  • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Beheersing van de Duitse taal is een pré;
  • je bent graag met klanten in contact en weet het klantbelang centraal te stellen;
  • je kunt snel schakelen tussen verschillende digitale systemen;
  • door je veerkrachtige houding en energieke persoonlijkheid kom je het best tot recht in de dynamische omgeving van een start-up.

Wat we jou bieden

Een Great Place To Work!

BBrain biedt jou een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. Bovendien kunnen wij vol trots zeggen dat wij Great Place To Work-certified zijn! Onze medewerkers ervaren werkplezier, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap.

Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 28 vakantiedagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband en een thuiswerkregeling. We bieden je een marktconform salaris tussen de €2.318 en €3.163 bruto per maand (fulltime basis), afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Tot slot kom je in een jong, informeel en enthousiast team te werken, dat onderdeel uitmaakt van de Asker Healthcare Group, een professionele, ambitieuze, internationale speler op de Europese zorgmarkt.

Over BBrain

BBrain is een jong, ambitieus bedrijf in de zorgmarkt. Onze missie is om ervoor te zorgen dat mensen met dementie en andere cognitieve uitdagingen zo lang mogelijk gelukkig en zelfstandig thuis kunnen leven. De zorgtechnologie van BBrain biedt ondersteuning in het dagelijks leven en richt zich op zowel noodzaak als plezier. We staan dagelijks in contact met cliënten, mantelzorgers en zorgprofessionals. Onze eindgebruikers zijn met name senioren en mensen met dementie. We maken onze opmars in andere doelgroepen die te maken hebben met cognitieve achterstand en/of behoefte hebben aan dagstructuur. Elk contact is daarmee een moment van maatwerk. In alles wat we doen, functioneren we als een buddy voor mensen.

Enthousiast?

Word jij spontaan vrolijk na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan via ons digitale formulier. De sollicitatieprocedure verloopt via de HR-afdeling van ons moederbedrijf MediReva. Als je op deze sollicitatielink klikt, ga je naar het sollicitatieformulier op de website van MediReva. Je sollicitatie komt dan automatisch ook terecht bij BBrain. Wie weet nodigen wij je snel uit voor een kop koffie of thee!

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet nodig.