Doelgerichte zorg door de cliënt centraal te stellen


BBrain kalenderklokken en dementieklokken geven ouderen nét dat steuntje in de rug bij het zelfstandig uitvoeren van dagelijkse taken. Ze zorgen voor rust, verbondenheid en structuur, bij cliënt én zorgverlener. Zo dragen BBrain kalenderklokken bij aan betere, doelgerichte zorg.

Rust en houvast

Vergroot de zelfredzaamheid van de Cliënt

Een BBrain kalenderklok geeft duidelijk de weekdag, de datum, de tijd en het dagdeel weer of spreekt deze uit. Die oriëntatie in tijd geeft rust en houvast.

Gebruiker, de professional en familie staan met elkaar in verbinding door de kalenderklok. Via de beheer-app is het mogelijk afspraken te noteren en beheren in de agenda, berichten te sturen en reminders te geven over bijvoorbeeld medicijninname. Met beeldbellen is het eenvoudig om even persoonlijk contact te hebben. Zo versterkt de kalenderklok de zelfredzaamheid van mensen binnen zorginstellingen.

Maatwerk, omdat elke zorgvraag anders is

Er is een BBrain Family kalenderklok met een prikkelvrij thema (BBrain Family D2) of een interactief thema (BBrain Family G2)

Wisselen tussen deze thema’s kan op elk moment. De zorgprofessional stemt de functionaliteit van de klok af op de behoefte van de persoon. Het prikkelvrije thema past het best bij een cliënt met dementie. Het interactieve thema past beter bij mensen met een beperking en senioren.

BBrain Kalenderklokken D2 en G2
Vraag offerte aan

Eén Dashboard met alle informatie

Met de BBrain-app beheer je de kalenderklok vanaf elke gewenste locatie en met een onbeperkt aantal beheerders. Zo sturen zorgprofessionals hun cliënten eenvoudig berichten of informatie, via de app (op telefoon of tablet) of via een desktop dashboard.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie?