BBrain Family

D2

De BBrain Family D2 is een unieke dementieklok ontwikkeld in samenwerking met gebruikers en professionals uit de dementiezorg. De klok biedt niet alleen meer dagelijkse structuur en overzicht, maar is ook vanaf afstand beheerbaar door familieleden, vrienden en zorgverleners. Lees verder en ontdek alle mogelijkheden van deze kalenderklok.

Twijfelt u tussen de Family G2 en de D2? U kunt ook nog altijd op een later moment zelf eenvoudig van de passieve D2 naar de actieve G2 variant wisselen en vice versa. Lees hier wat de verschillen precies zijn of lees meer over de Family klokken en dementie.

Let op: Om gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden op de BBrain Family heeft u een abonnement nodig. Klik hier om meer over de verschillende abonnementen te lezen.

229

 • #1 merk op het gebied van kalenderklokken
 • 14 dagen bedenktijd
 • Gratis verzending
 • Reviews

Belangrijkste eigenschappen BBrain Family D2

Biedt rust en structuur

Rust en structuur

In contact d.m.v. beeldbellen

Eigenschap G2 beeldbellen

Duidelijke uitspraak dag en tijd

Duidelijk uitspreken D2

Wissel tussen G2 en D2 klok

Eigenschap G2 switch

Recensies

 • Belangrijkste eigenschappen

  Biedt rust en structuur

  Rust en structuur

  In contact d.m.v. beeldbellen

  Eigenschap G2 beeldbellen

  Duidelijke uitspraak dag en tijd

  Duidelijk uitspreken D2

  Wissel tussen G2 en D2 klok

  Eigenschap G2 switch

BBrain Family D2: Speciaal voor senioren met dementie

Structuur is belangrijk voor iemand met dementie. Oriëntatie in tijd geeft rust en houvast. De BBrain Family dementieklok geeft de gebruiker grip doordat de klok duidelijk de weekdag, de datum, de tijd en het dagdeel weergeeft en uitspreekt. De klok is op afstand beheerbaar door familieleden, vrienden en zorgverleners. Via de app noteer en beheer je afspraken in de agenda of stuur je herinneringen over bijvoorbeeld medicijninname. Ook kan men video oproepen ontvangen van familie of zorgverlener. Zo brengt de kalenderklok structuur in het leven van mensen met dementie.

D2 Dementieklok analoog
 • Waarom de BBrain Family D2?

  Dagelijkse planning en structuur

  Contact en verbinding

  Contact en verbinding d.m.v beeldbellen

  Kalenderklokken: Ondersteuning bij afgenomen tijdsbesef

  Ondersteuning bij afgenomen tijdsbesef

  Kalenderklokken vergroten zelfredzaamheid

  Het vergroten van de zelfredzaamheid

  Het verminderen van de eenzaamheid

Waarom de BBrain Family D2?

Dagelijkse planning en structuur

Contact en verbinding

Contact en verbinding d.m.v beeldbellen

Kalenderklokken: Ondersteuning bij afgenomen tijdsbesef

Ondersteuning bij afgenomen tijdsbesef

Kalenderklokken vergroten zelfredzaamheid

Het vergroten van de zelfredzaamheid

Het verminderen van de eenzaamheid

De BBrain Family D2

BBrain app:

Stuur je foto’s, afspraken en berichten naar de klok

telefoon app voor BBrain

BBrain app:

Stuur je foto’s, afspraken en berichten naar de klok

Met de gratis BBrain-app beheert u eenvoudig functies als beeldbellen, agendabeheer, het sturen van berichten en foto’s en het instellen van alarmen en reminders. U kunt de app op tablet en mobiele telefoon installeren. Ook is het portaal via de browser beschikbaar op uw desktop. U mag zo veel verwanten koppelen als u wilt aan de klok.

 • Gratis verzending
 • 14 dagen bedenktijd
 • #1 merk op het gebied van kalenderklokken
 • Op werkdagen voor 15.00 uur besteld volgende dag in huis!

Veelgestelde vragen

 • Wat is het verschil tussen de G2 en de D2 variant

  De G2 is de interactieve kalenderklok die door de gebruiker zelf te gebruiken is (in combinatie met familie of mantelzorgers via de app). Bij de G2 is het mogelijk om losse foto’s naar de klok te sturen, net zoals losse agendapunten en berichten. De BBrain spreekt direct uit wanneer er een melding binnenkomt. Er verschijnt een rode balk met het bericht. Wanneer de gebruiker de rode balk wilt laten verdwijnen dient er op de melding te geklikt te worden. De berichten e.d. blijven wel op de klok staan. Deze kunnen alleen geheel verwijdert worden door de verwanten. Bij agendapunten kunnen verwanten zelf de tijd bepalen hoelang een afspraak in het scherm dient te staan. Dit kan tot maximaal 10 uur. De G2 kalenderklok heeft diverse thema’s, zo kunt u van het interactieve thema overstappen naar het passieve thema waardoor de klok een langere gebruikersduur kent.

  De D2 is een passieve klok en wordt uitsluitend beheerd door mantelzorgers (klok is bedoeld voor dementeren. De D2 is dan ook de dementie versie). Bij deze klok werken we uitsluitend met activiteiten. De beheerder kan bij een activiteit wel een foto toevoegen om het bericht visueel te maken. De beheerder geeft tevens aan hoelang de activiteit op het scherm moet getoond worden. Op zowel de D2 als de G2 is beeldbellen mogelijk.

  Lees hier meer over de verschillen tussen de Family G2 en D2.

 • Is het mogelijk om te switchen tussen de G2 en D2 of andersom

  Het is mogelijk om tussen beide klokken te switchen. Dit kunt u doen door naar het instellingen menu te gaan en klokweergave de variant te wijzigen. Echter als je wisselt tussen de G en D mode, worden de activiteiten niet meer getoond. In de G modus worden berichten, foto’s en agenda-afspraken getoond. In de D modus enkel activiteiten. Als je van G naar D wisselt, worden de agenda afspraken en foto’s etc. ook niet meer getoond. Als je terug wisselt komen ze wel terug.
 • Is er WIFI nodig op de BBrain dementieklok?

  Om gebruik te kunnen maken van de functies op de klok, het versturen van berichten, foto’s, agendapunten, is het nodig om wifi te hebben. Anders komen de berichten niet aan op de klok. Het is niet mogelijk om de agendapunten al op de klok te zetten op een locatie waar wel wifi is, als de klok op een andere locatie komt te staan zonder Wifi. De klok zal de agendapunten dan niet kunnen ophalen uit het geheugen omdat er geen wifi is. De klok is zonder wifi te gebruiken, maar dan zal dit alleen als klok functioneren. Het is dan wel nog mogelijk dat de klok de datum en tijd uitspreekt.
 • Welke type abonnementen zijn er en wat zijn de bijbehorende kosten?

  Het abonnement voor de BBrain Family begint al vanaf €6,29 per maand. Met dit abonnement kunt u agendapunten, berichten en foto’s versturen. U kunt een onbeperkt aantal verwanten toevoegen.

  Als u ook gebruik wenst te maken van de functie beeldbellen, starten de kosten vanaf €8,95 per maand. U kunt kiezen voor 150, 500 of 1000 belminuten per maand. Ook hier kunt u een onbeperkt aantal verwanten toevoegen.

  Voor een overzicht van alle type abonnementen en de bijbehorende tarieven klikt u op deze link

  U sluit het abonnement af zodra u de BBrain Family heeft ontvangen.

 • Ik ben mijn handleiding kwijt. Kan ik deze ergens downloaden?

  Dat is geen probleem. Op onze supportpagina kunt u, naast installatievideo’s, de handleiding downloaden en eventueel uitprinten.

  Klik hier om naar de supportpagina te gaan.

 • Ik heb een andere vraag. Waar kan ik hiervoor terecht?

  U kunt ons altijd bellen of e-mailen. Ons BBrain team helpt u graag.

  Van maandag t/m vrijdag kunt u tussen 8:30 en 17:30 direct telefonisch contact met ons opnemen via: 088 0080 130

  Neemt u liever per e-mail contact op, of is onze klantenservice gesloten? Mail dan direct naar: [email protected]

  Andere veelgestelde vragen kunt u hier vinden.

BBrain Family D2 - Home Rechts
BBrain Family D2
229