Hoe koppelt u uw BBrain speaker

Rogier
mei 17, 2019

Ga naar het instellingen menu van de klok en vervolgen naar "overige instellingen". Klik op "bluetooth instellingen" en zet bluetooht aan (schuifje rechtsboven). Zet nu de speaker aan. Zorg ervoor dat zowel de speaker als de klok continue verbonden zijn aan een stroompunt. Zodra de speaker wordt aangezet begint het blauwe lampje te knipperen en zal deze verschijnen in het bluetooth overzicht van de klok. Selecteer vervolgens de bluetooth speaker (BT-10) en verbind deze. Als u nu terug gaat naar de klok en op de klok of een bericht tikt zal deze worden afgespeeld via de speaker.