De tablet speciaal voor ouderen

Een tablet voor ouderen


Een tablet voor ouderen kopen kan een lastige opgave zijn. De meeste ouderen zijn niet met de huidige technologie opgegroeid en hebben er een stuk minder, dan wel geen, kennis van. Daarom is het voor velen van belang dat de tablet eenvoudig te bedienen. Een voorbeeld van zo’n makkelijke tablet voor ouderen is de BBrain Family G2.

Wat is een goede tablet voor ouderen?

Wat een goede tablet voor ouderen is, hangt natuurlijk af van de behoeftes van de oudere. Is het wenselijk dat er spelletjes mee gespeeld kunnen worden of dat die toegang tot het internet heeft? Dan is een Apple of Android tablet de beste keuze.

Voor veel ouderen gaat dat al de pet te boven en hebben hier ook geen behoefte aan. Zij willen gewoon een tablet om in contact met familie te blijven, zonder te veel poespas. Dan is de BBrain Family G2 een goede keuze. Het is bij deze ouderen tablet namelijk mogelijk om met 2 taps op het scherm te beeldbellen met je naasten.

De mogelijkheden van de BBrain Family G2 zijn beperkt in vergelijking met “normale” tablets, maar daarom juist is dit een goede tablet voor ouderen.

BBrain Family G2: Dé gebruiksvriendelijke tablet voor ouderen

Zoek je een gebruiksvriendelijke tablet voor ouderen? Eentje die een beperkt aantal opties heeft en waar ouderen goed mee uit de voeten kunnen? En vind je het belangrijk dat je met de tablet voor senioren makkelijk contact kunt leggen met elkaar?  Dan is de BBrain Family G2 de tablet voor senioren die je zoekt.

Wat is een BBrain Family G2 tablet?

Een BBrain Family G2 is een tablet/kalenderklok speciaal ontworpen voor senioren. De tablet weergeeft de tijd, datum en dagdeel groot weer op het basisscherm. Daarnaast is het mogelijk om de dagkalender, de fotogalerij of de binnenkomende berichten te weergeven en natuurlijk.. beeldbellen!

De BBrain G2 tablet wordt beheerd via een app, dus de ouderen wordt ondersteunt in de bediening door degene die de app op zijn/haar apparaat heeft. Dit is vaker de (klein)zoon/dochter of andere naaste. Dit kunnen ook meerdere mensen zijn. Via de app kunnen foto’s berichten en afspraken naar de klok gestuurd worden. Het is daarnaast mogelijk om ook naar de tablet te beeldbellen en om van de tablet naar de contacten te beeldbellen. Voor de tablet kan dit al met twee taps op het scherm!

De BBrain G2 tablet is een tablet met simkaart voor ouderen, dus wifi is niet per se nodig om de tablet werkende te hebben. Ideaal!

Wat is nu de beste tablet voor ouderen?

Zoals er al eerder kort gezegd; wat beste tablet voor ouderen is, hangt af van de wensen. Dat hangt geheel af van de behoeftes van de oudere. Wilt de oudere om internet kunnen surfen of spelletjes kunnen spelen op de tablet? Dan is een Android of Apple tablet (Ipad) de beste tablet op te kopen.

Ben je op zoek naar een veilige tablet waarbij contact met elkaar centraal staat? En waarbij je je (groot)ouders op afstand via de app kunt ondersteunen? Dan is de BBrain Family G2 tablet de beste keuze. Bekijk de BBrain Family G2 nu!

Family G2 Tablet voor ouderen

BBrain Family G2 Tablet

229,- (excl. abonnement)